Kurcze, chciałabym w sumie te wędzidło, ale głównie mnie kuszą te kaloszki za 5zł... tyle, że jak na razie wychodzi mi, że wysyłkę mam droższą niż samo zamówienie.
Żadna pomyłka - robią wyprzedaż magazynu, już wcześniej wrzucałam link do sklepu i sama zresztą też zamówiłam parę rzeczy, a sklep bardzo wiarygodny - zresztą są importerem i dystrybutorem kilku marek na Polskę.
Gdyby były 15-16, to sama bym sie skusiła na to podwójnie łamane 😉, ale faktycznie jeśli już, to ewentualnie bardziej opłacałoby się zamówić większą grupą, albo więcej produktów na raz, bo przesyłka wyjdzie więcej niż sam produkt 😉 zielona_stajnia, po prostu ciężko uwierzyć, że aż tak można zejść z cen 😉
Ja zamówiłam wędzidło i kaloszki, przesyłka wyniosła mnie 11 zł, więc myśle za jak za wędzidło i kaloszki cena 21 nie jest duża 😁 skusiłabym sie tez na ochraniacze i napiersnik ale niestety nie ten rozmiar 🙁
harja - zdaję sobie sprawę - jak zobaczyłam popręgi po 6 zł to aż małż mój dzwonił (jego firma i bober współpracują) czy aby ktoś się nie "walnął" 😉. Z tego co mogę przypuszczać to idzie pewnie duże zamówienie - jak jest się importerem to nie bierze się na sztuki tylko kontener. Miejsce trzeba zrobić na nowy towar, to i poniżej kosztów czasem trzeba się pozbyć (jak niektóre wyprzedaże w dużych marketach), żeby mieć miejsce na nowy towar.
też tak podejrzewałam... tylko część jeździeckich w soboty (w sob. zamówiłam) i niedziele jest otwartych, dużo internetowych odpisuje niezależnie od godziny i dnia tygodnia - dlatego pytam. a nóż jest z tej grupy 😉
a.... właśnie zobaczyłam o której godzinie w sobote :P chyba jednak nocnych zmian nie mają 😉